RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Більшість свій вибір вже зробили": ЗМІ назвали лідера на виборах ректора КНУ імені Т.Шевченка

На чергових виборах ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка 17 березня, попередньо, перемогу здобуває проректор Олександр Рожко. Він зі значним відривом випереджає проректора Володимира Бугрова, а також одіозного політика Володимира Литвина.

Про пише OBOZREVATEL з посиланням на свої джерела в університетських колах.

"Більшість студентів і викладачів свій вибір вже зробили на користь Рожко", - повідомило джерело, відмовившись назвати цифри розподілу голосів до закінчення голосування.

Станом на 12:00 воно проходило в звичайному режимі, без порушень. Виборчі дільниці повинні припинити роботу о 15:00.

Як відомо, обов'язки ректора цього навчального закладу з 30 жовтня 2020 і до призначення нового покладені на Леоніда Губерського.

Олександр Рожко близько 23 років працює в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, не один раз говорив про свою любов до цього вишу.

У 2004 закінчив магістратуру КНУ за спеціальністю "Фінанси", в тому ж році вступив до аспірантури. З 2006 року працював асистентом на кафедрі фінансів, грошового обігу і кредиту економічного факультету. У 2007 році отримав ступінь кандидата економічних наук і згодом почав працювати на кафедрі на посаді доцента. У 2010 році став заступником директора Інституту післядипломної освіти, а в 2015 році його очолив. У 2017 році захистив дисертацію і став доктором економічних наук і професором кафедри фінансів. З 2018 є проректором з науково-педагогічної роботи.