RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

День таксиста 2021: короткі смс і відеолистівки

В Україні 22 березня традиційно відзначається важливе професійне свято - День таксиста.

"Апостроф" публікує привітання в прозі і відеолистівки, якими ви можете порадувати своїх знайомих, які працюють таксистами.

Поздоровлення в прозі

***

Вітаю з Днем таксиста і від душі бажаю, щоб шашки на капоті приносили високий достаток і великий успіх, щоб в салоні завжди панувала атмосфера радості, щоб за кермом ти почував себе невимушено і впевнено, щоб будь-яка дорога була благополучною, щоб в житті зберігався режим щастя і удачі.

***

Вітаємо Вас з професійним святом, бажаємо рівних і чистих доріг, високих швидкостей, безліч задоволених клієнтів, удачі і везіння.

***

Вітаю з Днем таксиста і бажаю дорогах забувати про суєті днів і буденності життя, завжди крутити баранку з веселим настроєм, ніколи не потрапляти в халепи, і з радістю колесити по місту, країні та світла. Здоров’я тобі, терпіння і витримки справжнього таксиста і великої удачі!

***

Вітаю з Днем таксиста і хочу побажати рулити дорогами удачі, не знати втоми і не звертати з шляху успіху, відкривати для пасажирів новий світ добра і радості за вікнами автомобіля з шашечками, а для себе завжди знаходити вірну дорогу до виконання головної мрії.

***

Відеолистівки