RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

СБУ проводить обшуки в офісі організації, пов'язаної з Медведчуком: перші подробиці

У четвер, 25 березня, співробітники СБУ проводять обшуки в офісі громадської організації "Український вибір", яку пов'язують з українським політиком, одним з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктором Медведчуком.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін.

"Набір звинувачень стандартний: Путін, країна-агресор, сепаратизм, державна зрада", - написав у повідомленні народний депутат.

За інформацією Кузьміна за санкцією на обшук в суд звернувся заступник генпрокурора Гюндуз Мамедов. Він також уточнив, що офіс "Української вибору" знаходиться в одній будівлі з офісом "ОПЗЖ", в якому розташовані кабінети народних депутатів від цієї партії.

Незабаром з'явилися дані про причини обшуків.

Нагадаємо, що в четвер, 11 березня, Служба безпеки України (СБУ) і Державна податкова служба (ДПС) провели масштабні обшуки на об'єктах мережі автозаправних станцій Glusco, яку пов'язують з кумом президента Росії Віктором Медведчуком.

Як повідомляв "Апостроф", на засіданні Ради національної безпеки і оборони України 19 лютого було прийнято рішення про санкції щодо нардепа від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука.