RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Колишній глава Нацполіціі Запоріжжя Олег Золотоноша розповів про інсценування свого затримання - документ

Ексглава Нацполіціі в Запорізькій області Олег Золотоноша зізнався, що його затримання було інсценовано.

Про це з посиланням на інформацію зі сторінки в Facebook Олега Золотоноші повідомляє Regionnews.net.

Йдеться про нібито торішнє затримання полковника Золотоноші патрульної поліцією. За версією ЗМІ, ексначальник запорізького главку в нетверезому стані керував власним авто, за що був затриманий поліцією. Разом з тим, на той період офіційної позиції Нацполіціі за даним фактом оприлюднено не було, як і фотографій з місця затримання.

"Сьогодні можу повідомити частину інформації, яка донедавна була таємницею і такою, що не підлягала розголошенню", - пише ексначальник запорізького главку.

За словами Олега Золотоноші, все, що відбувалося - вистава, спеціально спланована легенда. Не було ні п'яного водіння, ні реального затримання, а підігравав ситуації Ігор Мосійчук. Саме він, за словами Золотоноші, дбав про те, щоб історія виглядала правдоподібно. Навіщо - відповіді Олег Золотоноша не дає, або тримає інтригу.

"Наразі це все, що можу сказати. Сподіваюся, ви поставитеся до цих нових обставин з розумінням. Попереду нас чекає безліч цікавих новин, і щоб зрозуміти їх в повній мірі, потрібно працювати над розвитком критичного мислення", - додав Золотоноша.

В якості підтвердження легенди ексглава Нацполіції в Запорізькій області опублікував офіційний документ - відповідь начальника управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції Києва Олега Ониська.

"Встановлено, що відповідно до книги затриманих Печерського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Київ громадянин Золотоноша Олег Вікторович ... 15.07.2020 в Печерське УП ГУНП в м. Київ не доставлявся, співробітниками управління патрульної поліції м. Київ і Печерського управління поліції щодо останнього адміністративні матеріали (в тому числі протокол про адміністративне затримання) не складалися", - зазначено в документі.