RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Балашов пообіцяв в соцмережах дати армії 1 млн грн, а потім видалив ці публікації - політолог

Лідер партії 5.10 Геннадій Балашов в соцмережах пообіцяв передати ЗСУ 1 млн гривень, однак через півгодини видалив ці публікації.

Про це розповів політолог Дмитро Марунич в Facebook.

"Спочатку Балашов з величезним апломбом пообіцяв передати через Сергія Притулу 1 млн гривень на потреби армії - а буквально через півгодини видалив цей пост з Фейсбуку, і з інстаграма", - йдеться в заяві.

На думку Марунича видалення Балашовим публікації з обіцянкою дати грошей на армію не скасовує факту того, що вона було надана - "Скріни не горять, а тому дана обіцянка де-факто, залишається в силі. Так що чекаємо новин від Притули, на що пішов мільйон Балашова".

У свою обіцянці, скрін якої опублікував Марунич, Балашов заявляє, що це не перше його пожертвування грошей на потреби ЗСУ, однак в минулому він робив це непублічно - "Раніше я не афішував свою допомогу армії, але зараз зроблю це публічно, щоб показати приклад" .

Користувачі мережі зазначили, що крім поста в Facebook і Instagram Балашов опублікував також сторіз з обіцянкою передати грошей на армію, в якій він позначив ключові телеканали.

"Причому, спочатку Балашов вирішив піаритися по-повній. Бачив в сторіз в інстаграмі, він там тегнул всі топові телеканали і самого Притулу"

Інші ж користувачі критично оцінили обіцянку Балашова.

"Блаблашов і його секту 5.10 ще хтось сприймає всерйоз?"

"Це вкотре він вже перевзувся? Загострення?"

Народний депутат Олексій Кучеренко припустив, що свою обіцянку Балашов дав під дією алкоголю.

Сам же Балашов поки ніяк не прокоментував ні обіцянку передати ЗСУ 1 млн гривень, ні видалення публікацій.