RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Літнього главу Асоціації шляховиків викрили в надмірному інтересі до молодих кореянок - в мережі сміються

Глава Національної асоціації дорожників України Микола Березовський, якому виповнилося 64 роки, опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook посилання на статтю, в якій піднімається проблема відсутності сексу у молодих кореянок.

Як повідомляє "Багнет", несподіваний інтерес літнього чиновника до питань інтимного характеру молодих дівчат з іншого кінця світу викликав бурхливу реакцію користувачів мережі.

У публікації на сайті ВВС, яку запостив на своїй Facebook-сторінці Микола Березовський, йдеться про те, що південнокорейські жінки все частіше вирішують не одружуватися, не мати дітей і навіть не вступати в сексуальні стосунки з чоловіками.

Коментатори з цього приводу дивуються з того, що в такому поважному віці і на серйозній посаді, глава НАДУ настільки стурбований долею незаміжніх дівчат з Південної Кореї. Що саме хотів сказати своїм підписникам Микола Березовський, якому цього року виповнюється 64 роки, поки невідомо.

Як повідомляв "Апостроф", під час засідання Верховної Ради народний депутат з депутатської групи "За майбутнє" Петро Юрчишин, обговорюючи молоду чиновницю, яка працює на високій посаді в податкову службу, висловив припущення, що кар'єру вона зробила через ліжко.