RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Потепління набере обертів: синоптик дала прогноз на Чистий четвер в Україні

У четвер, 29 квітня, в Україні встановиться тепла весняна погода - найближчої ночі заморозки на ґрунті можливі лише північному сході України й у повітрі.

Багато дощів і тепла: якою буде погода на Великдень і травневі свята

Про це повідомила у своєму Telegram-каналі синоптик Наталка Діденко.

"Заморозки так засиділися, як набридливий гість, коли господарі вже і посуд помили, і серветки демонстративно складають і синхронно позіхають — нічого не діє. Проте нарешті можна вже зловтішно спостерігати, як найближчої ночі заморозки залишаться лише на ґрунті, хіба на північному сході України - й у повітрі. Далі вони розчиняться у теплішому повітрі, як цукор у чаї", - пише синоптик.

За словами Діденко, потепління в Україні набиратиме оберти з 29 квітня - впродовж дня температура повітря в більшості областей досягне +13+18 градусів, трохи холодніше буде на Сумщині, на морських узбережжях та у Карпатах.

У четвер буде сонячно, лише в західних областях пройдуть періодичні дощі з невеликими грозами. Вітер - південний або південно-східний, на заході та півночі його пориви можуть бути сильними.

"У Києві Чистий Четвер буде із вітряним сонечком, без опадів. Нічні заморозки поступово відступатимуть, хіба ще десь зачепляться за ґрунт. День принесе комфортні +14 градусів. Не зчуємося, як і до +20 дійдемо",- додала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики прогнозують, що очікувати на потепління можна буде у другій половині тижня.