RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Великдень 2021: де дивитися онлайн трансляцію богослужінь

У неділю, 2 травня, християни східного обряду відзначатимуть Світле Христове Воскресіння, або Великдень, в цьому році присутність віруючих в храмах обмежена через карантин.

"Апостроф" розповідає, де можна дивитися богослужіння онлайн.

Українська греко-католицька церква

Прямий ефір з Патріаршого собору УГКЦ в Києві почнеться о 7:30 2 травня. Транслювати службу будуть "Живе телебачення" , UA: ПЕРШИЙ і UA: КРИМ.

Православна церква України

Великоднє богослужіння розпочнеться 1 травня о 23:00 в Михайлівському Золотоверхому соборі. Пряму трансляцію можна буде подивитися в Facebook на офіційній сторінці ПЦУ і на ютуб-каналі Михайлівського Золотоверхого собору.

Українська православна церква

Пряма трансляція з Києво-Печерської лаври розпочнеться 1 травня о 23:00. Її можна буде подивитися на ютуб-каналі Лаври.

Трансляції в регіонах: Львівська область

У Львові трансляцію Великодніх богослужінь буде вести Собор Святого Юрія УГКЦ - Утреня розпочнеться о 21:30 1 травня. 2 травня о 8:00 розпочнеться великодня літургія. Трансляцію можна буде подивитися в Facebook і на офіційному ютуб-каналі.

Чернівецька область

У Чернівцях Кафедральний Собор Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ веде онлайн-трансляцію богослужінь. 1 травня о 00:00 розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, а 2 травня 7:30 - Божественна Літургія Пасхи.

Волинська область

Літургію з Свято-Троїцького Кафедрального Собору ПЦУ в Луцьку в соціальних мережах буде транслювати "Суспільне. Волинь".

Хмельницька область

У Хмельницькому трансляція з храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ розпочнеться 2 травня в 00:30. Її можна дивитися онлайн на офіційному ютуб-каналі.

Житомирська область

Трансляція з Свято-Михайлівського кафедрального собору ПЦУ Житомира транслюватиметься на офіційному ютуб-каналі, початок 1 травня в 23:30.

Вінницька область

З храму Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Вінниці запланована пряма трансляція на офіційній сторінці в соціальних мережах. Розпочнеться вона в 2 травня о 7:30.

ПЦУ у Вінниці також буде вести онлайн-трансляцію з свого головного храму. Вона розпочнеться о 00:00 2 травня.

Харківська область

У Харкові 2 травня в опівночі розпочнеться трансляція Великоднього Богослужіння з храму Св. Іоанна Богослова.

Також трансляцію в Facebook можна буде подивитися на офіційній сторінці парафії св. Миколи Чудотворця в Харкові. Вона розпочнеться о 6:00 2 травня.

Тернопільська область

Архикафедральний собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ в Тернополі 2 травня о 6:00 почне пасхальну трансляцію на своєму ютуб-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві ввели спеціальний режим роботи для релігійних установ на Великдень. Кияни зможуть освятити великодні кошики 2 травня, але потрібно дотримуватися ряду правил.