RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Мені шкода, що Крим окупований: дочка судді, образила українців, записала відео з вибаченнями

Дочка судді Печерського райсуду Києва Христини Константинової Анастасія, яка напередодні обурила українців своїми висловлюваннями про російського репера Басту, вибачилася перед співвітчизниками.

Відповідне відео студентка Київського університету імені Шевченка виклала на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія заявила, що її висловлювання щодо Басти є "неправильними", оскільтки вона не знала про його політичні погляди, а лише є шанувальницею його творчості.

"Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я не поділяю це. Також я хочу вибачитися за свою грубу форму висловлювання щодо наших громадян, які захищають свою територію і відстоюють інтереси територіальної цілісності", – сказала вона.

При цьому дівчина висловила жаль, що український Крим зараз тимчасово окупований і підтвердила, що вона дійсно "з родини юристів, які поважають закон і Конституцію України і всього добилися своєю працею і порядністю".

Як повідомляв "Апостроф", приїзд російського репера Басти (Василя Вакуленка) до Києва викликав ажіотаж. У мережі одразу ж заговорили про незаконні візити музиканта до окупованого Криму та про заборону на в'їзд до України.