RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Під Житомиром попрощалися з молодим бійцем ЗСУ, загиблим від кулі снайпера на Донбасі: фото

У неділю, 9 травня, у Коростені відбулося прощання з військовим 58-ї окремої механізованої бригади Сергієм Коробцовим, який загинув на Донбасі від кулі ворожого снайпера.

Про це повідомив "Коростень Today".

У центрі Коростеня зібралися понад тисяча місцевих жителів, щоб проводити в останню путь Сергія Коробцова, який загинув у районі селища Піски, що під Донецьком, від кулі ворожого снайпера, 6 травня.

Матері героя вручили грамоту шани та скорботи.

Своє глибоке співчуття висловили мер міста Володимир Москаленко, голова Житомирської облради Володимир Федоренко та народний депутат Володимир Арешонков.

"Йому лише 23, тепер навіки... Більше не побачить дружина його посмішки. Він не зможе побачити, як зростає його синочок, як робить перші успіхи в житті...", - такі сумні слова пишуть мешканці Коростеню у соцмережах.

Відомо, що загиблий пройшов навчання по керуванню безпілотними літальними апаратами та підписав військовий контракт. У чоловіка залишились батьки, 2-річний син та дружина.

Сергій Коробцов загинув ввечері 6 травня на блок-пості від кулі ворожого снайпера, який влучив в прилад нічного бачення. Зазначається, що українські військові відкрили вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань РФ повідомили ОБСЄ.

Фото: УНІАН

Нагадаємо, у Харкові у військовому шпиталі помер поранений на Донбасі воїн з Полтавщини, який отримав кульове поранення в голову 28 квітня поблизу села Зайцеве Бахмутського району в результаті ворожого пострілу снайпера російсько-терористичних сил.