RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Ніф-Ніф, Наф-наф та Нуф-НУФ: соратники Медведчука стали героями яскравих фотожаб

У четвер, 13 травня, Печерський суд Києва взяв під домашній арешт народного депутата від "Опозиційною платформи - За життя" і кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука, якому раніше оголосили про підозру в державній зраді.

"Апостроф" зібрав фотожаби на соратників Медведчука, які прийшли підтримати його в суді.

Основним об'єктом народної творчості стало фото народних депутатів від партії "Опозиційна платформа - За життя" Іллі Ківи, Вадима Рабиновича і Ріната Кузьміна. На сторінці Facebook "Баба і кит" з'явилася світлина з написом "Ніф-Ніф, Наф-наф та Нуф-Нуф".

Політолог Олексій Голобуцький фонтанував фотожабами в Telegram-каналі AllГолобуцькій. Використовуючи для всіх одну основу, створив цілих три. У першому варіанті він додав сатиричні написи.

У другому - замінив зображення Кузьміна на постать ведучого телеканалу Медведчука В'ячеслава Піховшека в радянській військовій формі.

На третій фотожаби замість того ж Ріната Кузьміна з'явився актор і ведучий Сергій Сивохо, який одного разу невдало намагався налагодити діалог з Донбасом.

Telegram-канал "Міністерство П" опублікував у своїй стрічці фото, на якому депутат Ілля Ківа посміхається з піонерський значком та в краватці.

Раніше "Апостроф" показав фотожаби, які з'явилися після допиту Віктора Медведчука в середу, 12 травня.