RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо найбільш економні по витраті палива позашляховики - не розорять бюджет

Автомобільні експерти, які раніше назвали моделі найбільш економічних по витраті кросоверів, склали рейтинг найбільш економних по витраті палива позашляховиків.

Про це пише видання Mototrend.

1. Ford Escape Plug-In Hybrid

На сьогоднішній день найефективніший позашляховик у світі - Ford Escape Plug-In Hybrid. Гібрид оснащений 2,5-літровим I-4 та електричним двигуном, що приводить в рух передні колеса. Що найважливіше, у Escape немає заднього двигуна, що робить його лише передньопривідним.

2. Toyota RAV4 Prime

Позашляховик з другим результатом у рейтингу економії пального - надзвичайно вражаючий компактний позашляховик Toyota RAV4 Prime 2021 року. Як і відповідний гібрид RAV4, RAV4 Prime використовує 2,5-літровий I-4 та електричний двигун, який приводить в рух передні колеса через варіатор, тоді як мотор, встановлений на задній осі, веде задні колеса.

3. Subaru Crosstrek Hybrid

Бронзову медаль отримав Subaru Crosstrek Hybrid 2021 року. Маленький компактний гібридний позашляховик Subaru оснащений 2,0-літровим І-4 та електричним двигуном, який керує усіма чотирма колесами за допомогою варіатора. Загальна потужність системи становить 148 к.с.

4. Grand Touring Lincoln Corsair

Гібрид Lincoln Corsair Grand Touring поповнив лінійку Лінкольнів в 2021 році. Цей розкішний компактний кросовер живиться від 2,5-літрового I-4 і електродвигуна, який приводить в дію передні колеса через CVT. Задній електромотор на вісі приводить в дію задні колеса. Потужність позашляховика - 266 к.с.

5. Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV займає п’яте місце серед найефективніших позашляховиків на ринку у 2021 році. Найпопулярніший у світі роз'ємний гібрид оснащений новим 2,4-літровим I-4 двигуном, доповненим передніми та задніми електромоторами. Цікаво, що двигун Outlander PHEV підключається безпосередньо до передніх коліс лише за певних умов - при швидкості вище 40 миль на годину.

6. BMW X3 xDrive30e

Менший брат xDrive45e BMW X3 xDrive30e займає шосте місце в списку позашляховиків з найкращою витратою пального. Гібрид використовує менший 2,0-літровий турбований I-4 в парі з електродвигуном для приводу всіх чотирьох колыс через восьмиступінчасту автоматику.

7. Volvo XC60 Recharge T8

У 2021 роцы Volvo випустив XC90, який вражає потужністю і має красивий зовнішній вигляд. Цей XC60 може проїхати 19 миль із повним зарядом.

8. Lincoln Aviator Grand Touring

Шикарний Lincoln Aviator Grand Touring має гібридну трансмісію, що є надзвичайно ефективним. Як і багато гібридів у цьому списку, Aviator використовує турбований шестициліндровий двигун та електродвигун. 3,0-літровий твін-турбо V-6 в парі з мотором, 10-ступінчастою автоматичною системою та повнопривідною системою забезпечують Aviator Grand Touring 494 к.с.

9. Volvo XC90 Recharge T8

Цей позашляховик займає дев' яте місце у рейтингу найефективніших позашляховиків у 2021 році. Volvo XC90 Recharge T8 використовує 2,0-літровий супер- і турбований I-4 з восьмиступінчастим автоматом для руху передніх коліс, а електричний двигун на задній осі приводить задні колеса. Разом вони дають повний привід XC90 і 400 к.с.

10. Audi Q5 e Plug-in Hybrid

Компактний плагін-гібрид Audi Q5 e 2021 року займає 10-е місце у нашому списку позашляховиків із найкращим витратами пального. Його ефективний 2,0-літровий турбований I-4 поєднується з електричним двигуном та семиступінчастою автоматикою, що забезпечує йому 362 к.с. і 19 миль електричного пробігу.

Раніше "Апостроф" розповідав про найкомфортніші позашляховики, які відрізняються надійністю і довго служать.