RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Це філія пекла": українка розповіла про здачу тесту на коронавірус в "Борисполі"

В аеропорту Бориспіль здача тестів на коронавірусну інфекцію організована дуже погано і більше нагадує "філію пекла".

Про це в Facebook написала журналістка Мар'яна П'єцух.

"На страшних нервах, бо тут організація здачі тестів через одне місце, ручок немає, заповнюй чим хочеш якісь анкети, купа народу як в мурашнику, бігає, розбирається, що до чого, постійно смикають єдину на весь мурашник тітоньку за інформаційною стійкою. Та ж тітонька розписується на анкеті за підтвердження оплати", - описала ситуацію вона.

За її словами, для нібито полегшення оплати, на анкетах лабораторій є код. Його потрібно відсканувати і банк розпізнає рахунок, але ця система працює з перебоями. Тому журналістці довелося вводити рахунок вручну.

Далі величезна черга на здачу тесту, а ті, хто його здав, змушений з валізами пропихати крізь чергу назад, адже іншого виходу там немає.

"І якщо десь і підчепити ковід в подорожі, то шанси в цьому мурашнику і дурдомі - найбільші", - констатує жінка.

Як підсумок Мар'яна П'єцух порадила по можливості не здавати тести на коронавірус в Борисполі, або здавати за 1500 грн, там черги менші - це точка ще по дорозі до отримання багажу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одному з українських супермаркетів помітили в продажу тести для визначення антигенів коронавірусу COVID-19.