RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Від 100 грн на добу: ціни і як дістатися на унікальний чорноморський курорт

Кінбурнська коса - одне з найпопулярніших місць для відпочинку на узбережжі, де можна відпочити за 100 гривень.

Про це повідомляє Kp.ua.

Коса знаходиться між солоною Ягорлицької затокою Чорного моря і прісним Дніпро-Бузьким лиманом. Тут немає нічних клубів, тому місце тихе і безлюдне. Зате багато рожевих пеліканів, дельфінів, диких орхідей.

"Бувалі туристи радять придивитися до оголошень з позначкою "здам житло" в місцевих селах Покровка і Покровське, які знаходяться майже на узбережжі. Але відразу уточнимо: на шикарні умови не розраховуйте. Наприклад, санвузол може бути спільним на два номери або зовсім на вулиці. А ще місцеві жителі нарікають, що до сих пір на косі частенько бувають перебої з водопостачанням і електрикою", - йдеться в повідомленні.

Двомісний номер тут обійдеться від 1000 грн / добу, двомісна кімната в приватному секторі - від 500 грн / добу. Жити з наметом в кемпінгу - від 100 гривень.

Найзручніше добиратися з Очакова на катері "Нібулон", який відправляється щодня з причалу на міському пляжі. Дістатися по материку буде важко через відсутність доріг.

Також читайте наш матеріал: Ціни зовсім не "кусаються": відпочиваючі вражені дешевизною розваг і продуктів в Кирилівці: відео