RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Якою буде погода в Україні на Яблучний Спас і День Незалежності

У четвер, 19 серпня, коли віруючі відзначатимуть Яблучний Спас, на більшій частині території України погода буде комфортною, а повітря свіжим. Температура буде + 22... + 27 градусів вдень і +10... +16 вночі.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

У Дніпропетровській, Полтавській, Запорізькій та Херсонській області очікується + 27... + 29 градусів. У східних областях збережеться спека від +28 до +32.

Згідно прогнозу синоптика, на Спаса дощі пройдуть в центральних і південних областях, а також частково на сході країни. У західних та північних районах опади малоймовірні.

"У Києві на Спаса ще може затриматися хмарність, однак дощі в столиці завтра - навряд чи. Протягом дня температура повітря буде коливатися в межах + 22 + 24 градусів", - зазначила синоптик.

Погода на День Незалежності

У Києві в неділю, 22 серпня, коли в столиці буде проходити багато святкових заходів, дощ не передбачається. "Однак в ніч на неділю є невелика ймовірність опадів. Вдень температура буде +24 градуси, ввечері +18... + 20 градусів.

На День Прапора, 23-го серпня, в Києві буде сонячно, +25 градусів.

У День Незалежності, 24 серпня, в Києві також збережеться прекрасна сонячна погода: вдень 24-26 градусів, ввечері - 18-20.

Як повідомляв "Апостроф", українців в найближчий тиждень чекають температурні гойдалки.