RU  UA

Незважаючи на дощ і прохолоду: модний прогноз погоди на 21 вересня

В Україну продовжує дощити. Через погіршення погодніх умов саме час подумати про те, як стильно захиститися від негоди.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +9…+11 вдень, та +4…+6 вночі. Осіннє пончо - незвичайна річ для створення наймодніших образів у осінньому сезоні. Дизайнери пропонують носити пончо з усім, починаючи від строгих жакетів, закінчуючи елегантними вечірніми нарядами.

Щодо матеріалу, можна відштовхуватись від свого власного смаку. Класичні в'язані пончо, трикотажні та навіть атласні моделі прикрасять будь-який образ та зроблять його унікальним.

На сході України також очікується дощ з температурою +11…+13 вдень, яка до ночі обернеться до +8…+10. Трикотажні сукні - найбільш бажана річ сезону. Окрім того, що вони гарні та добре сидять по фігурі, не менш важливо й те, що це теплий та зручний предмет гардеробу.

Фасон сукні залежить лише від вашої фантазії та вподобань. Стильна довжина максі або традиційна міді, з високим коміром або об'ємними рукавами та багато інших акцентних деталей.

На півдні країни температура з +12…+14 вдень зміниться до +7…+9 вночі. Шорти восени? Чому б ні. Неочікуваною появою на подіумах відзначився предмет гардеробу, який зазвичай присутній у чоловічих колекціях весна-літо.

Найбільш трендовою моделлю шорт будуть бермуди. Тим паче, зимні бермуди відрізняються від літньої версії. Бренди обрали більш теплі матеріали: кашемір, стьобаний крій та довжину до коліна.

На заході України очікується +8...+10 вдень і +4...+6 вночі. Що найкраще захистить у дощову погоду? Правильно - довгі чоботи. Це функціональне взуття, на кшталт гумових або ковбойських моделей.

Ще один аксесуар, який вдало обіграє високу довжину чобіт - шкарпетки та гольфи, що визирають над гомілкою.