RU  UA

Коли гардероб - єдиний привід вийти на вулицю: модний прогноз погоди на 22 вересня

Погода в Україні зараз так і шепоче: "залишайся вдома, пий каву та не вилазь з-під ковдри". Але ми знаємо, що змусить вас вийти на вулицю. Це теплі та стильні луки на осінь.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +7…+9 вдень, та +4…+6 вночі. Теплий жилет замість куртки - чудова альтернатива, яка допоможе вам у створенні стильних та теплих образів.

На осінь дизайнери радять обирати дуті або стьобані моделі різного фасону на ваш смак. Жилети стандартної довжини, подовжені, або оверсайз чудово підійдуть для створення повсякденних луків.

На сході України також очікується дощ з температурою +9…+11 вдень, яка до ночі обернеться до +3…+5. Великою популярністю користуються також жилети з еко-шкіри та штучного хутра. При чому, кольори як першого, так і другого матеріалу можуть бути абсолютно різними.

Яскраві, помітні моделі, представлені широким діапазоном кольорів: від класичного чорного до червоного, синього і темно-зеленого.

На півдні країни температура з +11…+13 вдень зміниться до +5…+7 вночі. Тренд на незвичайний крій вже давно захопив світові подіуми. Асиметричні вязані сукні, об'ємні пальто та жакети. Дизайнери переробляють звичні класичні форми і пропонують свої варіанти фантазійних структур.

Асиметричні образи з елементами деконструкції не тільки оригінально виглядають, але й дуже універсальні. З їх допомогою легко створити стильні наряди, які не потребують великої кількості аксесуарів.

На заході України очікується +8...+10 вдень і +3...+5 вночі. У цьому сезоні светри з воротом та водолазки присутні майже у кожній колекції. Деякі модні будинки пропонують носити водолазки в поєднанні з куртками і пальто, в той час як інші пропонують декорувати горловини светрів масивними брошками.

Обирайте яскраві кольори, анімалістичні принти та асиметричні вороти. Головне правило: що оригінальніше - то краще.