RU  UA

Від до +3 до +17: чим оновити гардероб в останні дні осіннього тепла

В Україні все ще тримається сонячна погода. В останні дні тепла варто передивитися гардероб та оновити його новими луками.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +12…+14 вдень, та +4…+6 вночі. Плюшеві елементи в одязі можна вже вважати класикою. Оригінально виглядають пальта та куртки зі штучного хутра. Трендові моделі часто виконані в коричневому, сірому і бежевому кольорах. Цей варіант відмінно підійде для осіннього і зимового періоду.

Плюшеві речі доволі об'ємні. Тому їх краще поєднувати з приталеними речами. Виграшним варіантом стане використання шкіряних штанів або інших фактурних речей, які зроблять ефектний контраст з м’яким плюшем.

На сході України температура становитиме +13…+15 вдень, яка до ночі знизиться до +3…+5. Сукня-комбінація - відмінний варіант, який підійде як для урочистих вечірок, так і для повсякденних образів. Це прості, мінімалістичні сукні, які вже декілька сезонів займають лідируючі позиції у жіночому гардеробі.

Цю базову річ можна поєднувати з масивними жакетами, светрами об'ємної вязки або принтованими кардиганами. Стильно також виглядають сукні-комбінації на тонких гольфах та кофтах-сіточках. Образ стає більш кежуальним і осіннім.

На півдні країни температура з +15…+17 вдень зміниться до +5…+7 вночі. "Тільняшка" - атмосферний предмет гардеробу, який надасть образу нотку романтики. Вона чудово вписується в майже будь-яку стилістику та підходить до осіннього сезону.

Це вічний тренд, який став відмінною альтернативою класичній сорочці або блузі. "Тільняшка" в поєднанні з вузькою спідницею-олівцем або широкими брюками виглядає набагато ефектніше та оригінальніше.

На заході України очікується +14...+16 вдень і +4...+6 вночі. Максимально виразний тренд осені - великі, пишні рукава. Зверніть увагу на гротескні об'єми на різних моделях суконь і блуз, курток, тренчів, светрів і кардиганів. Акцентна деталь зробить їх яскравішими і незвичайними.

Помірно широкий або підкреслено об’ємний рукав джемпера чи кардигану допоможе додати образу актуальності. А куртки з об’ємними рукавами дозволять скласти модні багатошарові луки.