RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Україні бум щеплення через введення "червоної" зони - люди стоять у величезних чергах: фото і відео

З 18 жовтня чотири області України перейдуть до "червоної зони" карантину, через що люди "штурмують" пункти щеплення в надії отримати вакцину від COVID-19.

"Апостроф" показує, що відбувається у великих містах України і які черги утворилися за вакциною від COVID-19.

Люди напередодні переходу областей до "червоної зони" хочуть вакцинуватися, щоб отримати привілеї при посиленні карантину.

Одеса

Після оголошення про перехід області до "червоної" зони карантину, в ТРЦ "Середнєфонтанський" утворилася величезна черга на вакцинацію.

Херсон

Львів

Величезні черги на отримання вакцини від COVID-19 утворилися навіть в додаткових прищепних пунктах. За минулу добу у Львові щеплення отримали понад шість тисяч осіб. Молоді люди в чергах не приховують, що вакцинуються для отримання привілеїв під час локдауна.

Бізнесмен Роман Матис розкритикував жителів Львова за безвідповідальне ставлення до вакцинації, оскільки в прищепних пунктах почався ажіотаж лише після того, як влада оголосила про введення локдауна.

"Пару тижнів тому в динаміках торгового центру практично благали відвідувачів вакцинуватися, тому пункти вакцинації тупо простоювали. Тепер тут такі черги в кілька метрів. Абсолютно безглуздf поведінка індивідів вражає", - написав бізнесмен в своєму Facebook.

Раніше ми розповідали, що МОЗ звинуватили в маніпуляціях з "червоними" зонами карантину.