RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Холодне сонце, місцями дощі: якою буде погода в останній день "довгих" вихідних

Синоптики прогнозують на неділю, 17 жовтня, суху погоду в більшості областей України, на решті території очікуються невеликі опади. У двох областях буде густий туман.

Про це інформує Укргідрометцентр.

У Чернігівській і Сумській областях 17 жовтня синоптики прогнозують густий туман, через який буде погана видимість - всього 200-500 метрів. Водіям транспортних засобів необхідно бути обережними в таких погодних умовах і не їздити на великій швидкості.

Невеликі опади чекають Одеську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку область, а також окупований Росією український Крим. В інших областях буде сухо і переважно сонячно.

Температура повітря прогріється в середньому до 10 градусів тепла по Україні. У західних та північних областях очікується 9-10 градусів тепла, на сході країни до +12 градусів, на півдні - до +15 градусів. У Києві теж без опадів, температура коливатиметься від 11 до 13 градусів тепла.

Погода на 17 жовтня 2021 року Фото: meteo.gov.ua

Раніше "Апостроф" повідомляв, в Україні зима 2021-2022 буде більш довгою, сніжною та холодною, ніж раніше. Також очікується менша кількість відлиг.