RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Містична ніч Хелловіна: що потрібно зробити для виконання бажань

31 жовтня у багатьох країнах світу відзначатимуть Хелловін, який часто називають найстрашнішим святом. Цей день належить до особливих періодів року, коли можна загадувати бажання, впливати на долю і навіть виправляти помилки.

Про це пише Astro7.

Астрологи пропонують почати з визначення своїх дійсних бажань, а не тих, які нав'язує нам соціум. Іноді бажання ніяк не вдається виконати, на шляху постійно виникають перешкоди. Це означає, що насправді ви не хочете, щоб певна подія відбулася.

Примітно, що для виконання справжнього бажання часто досить лише “виявити” його, у цей період варто покопатися в душі. Зізнайтеся собі в тому, чого ви насправді хочете, і не забудьте про силу візуалізації. Не варто розповідати нікому про свої плани, тоді планети допоможуть мрії втілитись у реальність.

Напередодні Хелловіну слід вибрати зі своїх справжніх бажань одне - найважливіше і чітко озвучити його в чарівну ніч. Формулювати завдання можна як уголос, так і подумки. На думку астрологів, бажання має всі шанси здійснитися вже найближчого року.

Раніше ми писали, що можна і чого не можна робити в Хелловін.