RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Вампір, Відьма, Диявол та Смерть: як підібрати костюм на Хелловін за знаком Зодіаку

Не за горами Хеллоуїн, а це значить, що пора вибирати оригінальні костюми для вечірок на честь свята.

Про те, як вибрати костюм за знаком Зодіаку, повідомляє "Сьогодні Лайфхакер".

Овен: Чорт

Непередбачуваний знак, настрій якого постійно змінюється, до того ж з рогами. Моментами він активний, іноді – темніше хмари. На Хелловін Овнам підійде образ рогатого чорта, який скаче на двох ногах.

Телець: Вампір

Ось уже хтось любить попити крові у оточуючих і робить це так віртуозно, що навіть не всі помічають. Іноді вони спеціально роблять це демонстративно, смакуючи кожну краплю і насолоджуючись процесом.

Близнюки: Перевертень

Багатосторонні та різнопланові, з мінливим настроєм, що змінюється по клацанню пальців – такі Близнюки у житті. До того ж, це двоякий знак, який може перетворитися на будь-кого, залежно від обставин.

Рак: Відьма

За своєю природою вони схильні до філософських роздумів, самоаналізу та містицизму. Вони, подібно до відьм, не використовують власну магію, а лише накопичені давні знання та змови.

Лев: Диявол

Царська особистість, яка звикла правити скрізь – і у світі людей, і у світі тварин. Цей знак диявольськи привабливий і страшенно жадібний до панування над оточуючими.

Діва: Смерть

Вони до смерті можуть закатувати будь-кого своїм занудством і скрупульозністю. Навіть якщо вам раптом вдасться їх обдурити, кара все одно наздожене. Діва ніколи від вас не відстане і досягне свого.

Терези: Лісовий

Власної думки до них зазвичай немає, а якщо навколо них дуже багато людей висловлюють свої точки зору, то Терези постійно губляться в тому, кого ж їм підтримати. Вони також легко створять проблеми собі та іншим, якщо раптом стане нудно жити.

Скорпіон: Скорпіон

Досить несподіване рішення - але навіщо вигадувати щось, якщо костюм знаку, під яким вони народилися, йде їм найбільше. Вони вміють жалувати, і якщо треба, нікого не шкодуватимуть.

Стрілець: Примара

Стрільці самі того не бажаючи здатні налякати жертву до смерті. Вони це роблять не зі зла, а лише тому, що вони мають таку природу. Вони ніколи не бажають нікому поганого, але їх оточуючим від цього не легше.

Козеріг: Зомбі

Якщо дати їм волю, то вони поводитимуться як справжні зомбі. Їх не можна вбити або образити, вони не відчувають жалю і здатні планомірно, невеликими порціями, виїдати іншим мозок.

Водолій: Водяний

Це ще ті чистоплюї, які завжди з увагою ставляться до порядку. Вони мріють про далекі плавання, але разом із цим люблять відмокати у своєму болоті, з якого їм дуже важко вибратися.

Риби: Русалка

Вони завжди схильні мовчати, так що для інших залишаються загадкою їх міркування та помисли. Це складні та норовливі натури, які, незважаючи ні на що, досягнуть свого.

Раніше ми писали, що різні знаки Зодіаку чекає на Хелловін.