RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Морози в Україні посиляться: де температура впаде до -10 градусів

Минула ніч в Україні була морозною, наступна ніч також відзначиться низькою температурою - в більшості областей буде -3-9 градусів, а на Луганщині та Харківщині до -10.

Про це у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

Вдень 11 листопада буде ясно, у західних областях очікується до +6+12 градусів. Найхолодніше буде на сході України – максимально стовпчики термометрів покажуть +2+5 градусів. На решті території денна температура повітря становитиме +3+9 градусів. Окрім низької температури повітря, 11 листопада буде дуже вітряно.

У Києві у четвер буде сухо, вночі -1-4 градуси, вдень очікується +6+8 градусів. У столиці також буде поривчастий південно-західний вітер.

"До кінця тижня трохи потеплішає, проте з понеділка, з 15 листопада, температура повітря знову помчить до холоду, до "мінусів". Найближчим часом у більшості областей ніяких істотних опадів не видно, лише в понеділок на північному сході та в східних областях України пройде мокрий сніг", - пише Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", завідувачка відділом прикладної метеорології і кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Віра Балабух розповіла, що на українців очікує незвичайно тепла зима, зокрема, січень.