RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У "бій" йдуть лише малюки: мігранти у Мінську випустили дітей із плакатами і тиснуть на жалість, відео

У зв'язку з кризою навколо нелегальних біженців на білорусько-польському кордоні, у Мінську мігранти вийшли зі своїми дітьми на вулиці з плакатами з метою звернути увагу на свої проблеми.

Відео опублікував на своїй сторінці у Twitter представник міністра-координатора спеціальних служб Республіки Польща Станіслав Зарін.

Як зазначає польський чиновник, йдеться про дітей курдів. На кадрах видно, як хлопчик, одягнений у синю куртку, ходить із плакатом. При цьому, за словами Заріна, цих дітей використовують для агітаційної діяльності.

"Гра емоцій продовжується", - зазначає польський чиновник.

Тим часом, прикордонна служба Республіки Польща повідомляє, що її дії підтримують за кордоном. Зокрема, до польського посольства в Берліні надходить багато дзвінків та листів на підтримку польських прикордонників, а на Бранденбурзьких воротах було розгорнуто банер на підтримку Польщі.

Раніше ми повідомляли, що 10 листопада в польській Кузниці від коронавірусу в таборі мігрантів помер 14-річний курдський хлопчик. Відомо, що його тіло мали забрати білоруські спецслужби.

Також "Апостроф" повідомляв, в ЄС Лукашенка звинуватили у гібридній атаці та пообіцяли запровадити нові санкції.