RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Нехарактерна для зими: народний синоптик розповів про погоду на Новий рік

В останні дні поточного року в нашій країні встановиться дуже нехарактерна для зими погода - буде тепліше, аніж зазвичай.

Про це в коментарі "Обозреателю" повідомив національний синоптик Володимир Деркач.

За словами Деркача, наприкінці грудня очікуються коливання температури близько 0 градусів із нічними "мінусами" та денними "плюсами". Водночас, синоптик уточнив, що напередодні Нового року, 31 грудня, не варто очікувати великих холодів.

Разом з тим, за даними Gismeteo, у столиці України у переддень Нового року очікуються помірні опади у вигляді снігу. Температура повітря становитиме 3-5 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 3-5 градусів нижче нуля.

У Вінниці у новорічну ніч очікується помірний сніг. Температура повітря становитиме -3-5 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 3-4 градуси нижче нуля.

У Львові 31 грудня температура повітря становитиме 4-6 градусів морозу. Прогнозують помірний сніг. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів будуть на рівні 2-4 градусів нижче нуля.

У Харкові у новорічну ніч очікується помірний сніг. Температура повітря становитиме -5-8 градусів морозу. 1 січня також сніжитиме, стовпчики термометрів показуватимуть 3-6 градусів нижче нуля.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рятувальники попередили про ожеледицю на дорогах більшої частини України, зокрема Києва, у понеділок, 20 грудня.

Також ми повідомляли, що в Україні на Святвечір, 24 грудня, очікується пік морозної погоди, місцями прогнозують до -20 градусів.