RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Ворожіння на Новий рік 2022: на кохання, на гроші та майбутнє

Новорічна ніч це не тільки веселе застілля та розваги у колі друзів. На Новий рік 2022 можна дізнатися про своє майбутнє.

"Апостроф" зібрав способи новорічних ворожінь на кохання, майбутнє та на гроші.

Ворожіння на кохання

На картах. Перемішайте колоду і діставайте карти по одній, рахуючи вголос до 13-ти. Якщо 13-ю картою випаде валет або король - у 2022 році ви одружитеся. Бубновий та червовий валети означають, що ваш наречений буде веселим та позитивним; трефовий або піковий – наречений буде серйозною людиною, яка вже має плани на життя. Трефовий або піковий король - забезпечений наречений, який буде старшим за вас; червовий або бубновий - на вас чекає переїзд в інше місто або за кордон.

На вагітність

Перед Новим роком налийте в тазик холодну воду і поставте туди на середину на невеликому блюдці запалену свічку. Таз зі свічкою треба залишити так на всю новорічну ніч. Якщо до ранку блюдце зі свічкою пересунулось в ліву сторону - на вас чекає поповнення; якщо залишилося на середині або зрушило вправо – вагітності у 2022 році не буде

На романтичну зустріч

Найкраще проводити це ворожіння наодинці. Після святкування Нового року перед сном на аркуші паперу намалюйте силует хлопця чи чоловіка, з яким хочете познайомитись або провести 2022 рік. Подумайте, як він буде одягнений на першій зустрічі, яка у нього буде зачіска. Після цього листок складіть вчетверо, покладіть у чорний пакет та сховайте під подушку. Уві сні ви побачите незнайомця. Від того, як він виглядатиме, залежить прогноз вашого майбутнього. Чоловік усміхається – ви зустрінете того, кого хотіли; незнайомий гарний хлопець з-поміж інших людей – вдале знайомство через інтернет; чоловік вас почастував у кафе чи ресторані – зустрінете щедру людину, яка змінить ваше життя; хлопець з іншою дівчиною – нове знайомство завершиться розчаруванням; ви не бачите обличчя хлопця, але він стоїть поряд – випадкове знайомство надвір може перевернути ваше життя; агресивний незнайомець – новий любовний роман буде надто пристрасним і бурхливим і жахає ваших близьких.

На вірність коханого

На новорічний стіл треба покласти парну кількість столових приладів, навіть якщо їх виявиться більше, ніж треба для гостей. Після застілля перевірте, скільки ножів та виделок залишилося. Якщо число парне – у вірності вашого хлопця не варто сумніватися; якщо непарне – вам змінили.

Читайте також: Новорічні свята вже на носі: скільки коштує відпочити на топ-курортах і в Європі

На майбутнє

Найкраще ворожіння провести вранці 1 січня. Відкрийте кватирку або вікно та прислухайтеся. Перші почуті звуки підкажуть, що на вас чекає протягом року:

  • сміх дитини – рік принесе успіх у справах, ви досягнете поставленої мети;
  • плач дитини – варто звернути увагу на своє здоров'я та дбайливо ставитися до неї;
  • гавкіт собаки – нові корисні знайомства;
  • гучне нявкання кішки – у 2022 році загрожують фінансові проблеми, обережно робіть великі покупки;
  • голос жінки - не вірте пліткам і чуткам вдома і на роботі, інакше на вас чекають неприємності;
  • один або кілька чоловічих голосів – у 2022 році неприємності обійдуть вас стороною, в основному ви займатиметеся сім'єю.

Про гроші і багатство

За півгодини до півночі перерахуйте купюри у гаманці та запам'ятайте цифру. Додайте до неї цифру 2022. Якщо в сумі є цифра 2, то Чорний Тигр принесе вам приголомшливий фінансовий подарунок. Крім цього, на вас чекає збільшення зарплати, виграш у лотереї або отримання спадщини.