RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Українцям спростили оплату комуналки: що вигадала влада

Україна значно спростила процес оплати громадянами комунальних послуг.

Про це повідомив у Facebook прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, за словами Шмигаля, вже незабаром оплату комунальних послуг у режимі онлайн можна буде провести в одному вікні. Ще цього тижня уряд створив міжвідомчу робочу групу для реалізації цих змін. Вона займатиметься запуском проект-системи "Простір житлово-комунальних послуг".

"Сплатити комунальні послуги онлайн незабаром можна буде в одному вікні. Цього тижня уряд створив міжвідомчу робочу групу, яка займатиметься запуском проект-системи "Простір житлово-комунальних послуг", - повідомив глава уряду.

За словами прем’єра, у цій системі будуть об'єднані всі послуги у сфері ЖКГ. Тож згодом людям більше не потрібно буде плутатися при переході з сайту на сайт.

"Система об'єднає всі послуги у сфері ЖКГ та дозволить прозоро керувати будинком та житловим фондом. Людям більше не доведеться переходити з сайту на сайт, щоб сплатити всі комунальні рахунки, адже це можна буде зробити в одній онлайн системі", - уточнив Шмигаль.

Раніше ми також повідомляли, що Шмигаль пояснив, як підніметься пенсія в Україні у зв'язку з підвищенням мінімалки з 1 грудня 2021 року.