RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

​Для трьох знаків Зодіака 2022 рік стане смугою невдач - Фортуна відвернеться від них

Астрологи дали прогноз, кому у 2022 році не надто щаститиме, а якщо й вдаватиметься щось, то з великими труднощами. Серед таких знаків Зодіака - Леви, Скорпіони та Стрільці.

Про це повідомляє Rsute.

Лев

Для представників цього знака зодіакального кола попереду доволі складний період, що триватиме усі 365 днів. Фінансова сфера життя, так й інші області - будуть не надто успішні. Йдеться про те, що для бодай найменшого заробітку - від них вимагатимуться титанічні зусилля. Ще й Левам загрожує втрата своєї репутації, тож, щоб зберегти її - доведеться попітніти. Однак астрологи запевняють, що не слід засмучуватися, адже у підсумку Леви тримають новий життєвий досвід, який їм ще стане не раз в нагоді. Цей урок загартує їх ще більше і допоможе досягнути поставлених цілей та випередити конкурентів.

Скорпіон

У людей, народжених під цим знаком, негаразди тривали і в 2021 році, але вирішувати їх доведеться і в 2022-му. Їм загрожують депресії та нервові зриви. Астрологи радять у будь-якій ситуації тримати свої емоції під контролем та займатися релаксуючими практиками (йогою чи медитацією). Деяким представникам цього зодіакального кола доведеться поставити крапку у відносинах. Можливо, це й на краще: якщо стосунки токсичні, не потрібно за них триматися і прагнути повернути те, що неможливо. Мудрість та терпіння знадобляться протягом року - це дозволить здолати перешкоди.

Стрілець

Рік Тигра для Стрільців виявиться нелегким. Можливі негаразди і в особистій сфері життя, і в діловій. Доведеться сильно постаратися, що здолати перешкоди на шляху. Зірки радять частіше прислухатися до своїх рідних та близьких, особливо до старших. Від них можна почути мудрі поради, що допоможуть у вирішенні складних завдань. Підтримати та допомогти здатні й бізнес-партнери, а також кохана людина.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи дали любовний прогноз для трьох знаків Зодіаку на 2022 рік, які зовсім скоро вони зможуть віднайти своє кохання.