RU  UA

Як правильно загадувати бажання на Новий рік: поради знахарки

До Нового року залишилися лічені дні і всім хочеться вірити, що він буде кращим за попередній і принесе зміни на краще і здійснення бажань.

Ворожіння на Новий рік 2022: на кохання, на гроші та майбутнє

Про те, як правильно загадувати бажання у новорічну ніч, в ефірі програми "Національний ранок" на Апостроф TV розповіла знахарка Марія Герчак.

"На червоній стрічці написати своє бажання, шматок спалити, а попіл додати собі до шампанського. Твоє бажання обов'язково виповниться. А залишок стрічки скласти та тримати на наступний рік", - радить вона.

Знахарка розповіла ще один спосіб загадати бажання.

"Також треба зберегти собі купюру, необов'язково, щоби була велика. Переважно я знаю, що батьки дочкам дарують, щоб дочка мала на весь рік гроші. А матері дарують синам. Це дуже цікаво. Монетки бажано розкидати по підлозі, хто ці монетки підніме – має сховати. Монетку треба завжди носити при собі, вона притягуватиме гроші", - ділиться Марія Герчак.

Вона додала, що для того, щоб у домі були любов, злагода та спокій – прийнято перев'язувати червоною ниткою столи та стільці. Важливо й те, як відкривати шампанське у новорічну ніч.

"Шампанське потрібно відкривати так, щоб воно шипіло, воно має вилітати з тієї пляшки. Корок має летіти, куди хоче — і тоді розливають шампанське. Якщо є шоколадка, киньте її в келих і розмішайте паличкою, нехай бульбашки виходять", - радить знахарка.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Як зустріти рік Тигра – практичні поради від знахарки.