RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

​Табакерка по лобу або шарфик на шиї: астролог попередив Путіна про загрозу повалення

Астрологи розповіли, що наступного року є велика ймовірність повалення "режиму Путіна". Оскільки Уран сходиться жорстким квадратом із Сатурном - це свідчення про таємну змову.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

За його словами, у російського президента також виникне складна ситуація у березні - квітні, астрологічною мовою - виникне жорстка опозиція до його планет у так званому "будинку смерті".

"Наступного року для Путіна є небезпека повалення. Вже зараз у грудні, коли Уран сходиться жорстким квадратом із Сатурном, відбувається таємна змова. Ці планети пов'язані з Водолієм, а Водолій – це Росія. У Путіна також буде складна ситуація у березні - квітні, коли буде жорстка опозиція до його планет у "будинку смерті". Тому з ним може статися те саме, що і з Йосипом Сталіним – або табакеркою по лобі, або шарфик знайдуть для удушення", - зазначив астролог.

Рік Тигра не любить авторитетів, каже фахівець. Саме у рік Тигра починалися великі зміни: зокрема, в 1926 році в Москві стався переворот і Йосип Сталін захопив владу, а в 1986 Михайло Горбачов вперше заговорив про перебудову, в 1998 стався дефолт у Росії. До всього - сам російський лідер знає, що йому лишилося недовго, запевняє астролог.

"Путін розуміє, що йому лишилося жити не довго. За всіма прогнозами, наступний рік при владі у нього може стати останнім, і він хоче увійти в історію анексувавши Україну. Навіть американські санкції "з пекла" – відключення від SWIFT, нафтове ембарго та інше – не завадять йому вторгнутися в Україну. Так само Тигр – революціонер, він не любить авторитетів і скидає людей, які довго перебувають при владі. І цього року можуть бути революції, навіть Моргенштерн через YouTube може влаштувати революцію в РФ, у нього хороший вплив у Росії. Тому рік досить агресивно страшний, тим більше, що Юпітер і Марс царюватимуть у стихії вогню, і він спалюватиме", - наголосив Росс.

Більше читайте у матеріалі на "Апострофі": 2022-го Україна зависне над прірвою, а до Зеленського прийдуть "32 богатирі" - астролог Влад Росс