RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Патріотичний флешмоб українців набирає обертів у Facebook: фото

На тлі ймовірної загрози повномасштабного військового вторгнення Росії багато українців запустили у соціальній мережі Facebook флешмоб зі значком українського прапора на аватарці.

Про це повідомляє "Апостроф".

Окрім звичайних громадян, до флешмобу приєдналися й відомі українці. Значок у вигляді українського прапора помістили у свої аватарки міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, народні депутати Юлія Тимошенко та Володимир В'ятрович, екс-народний депутат та журналіст Сергій Лещенко, журналіст Артем Шевченко, ветеран війни на Донбасі, засновник PizzaVeterano Леонід Остальцев та багато інших.

Фото: Facebook / Михайло Федоров

Фото: Facebook / Юлія Тимошенко

Фото: Facebook / Володимир В'ятрович

Фото: Facebook / Сергій Лещенко

Фото: Facebook / Артем Шевченко

Фото: Facebook / Леонід Остальцев

Багато українців ставлять значок прапора на своїй сторінці як нагадування того, що Україна є єдиною і не здаватиметься у разі вторгнення РФ. Деякі відзначають, що таким чином стає зрозуміло, хто за кого – за їхніми словами, прапор на аватарці "маркує своїх".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що мешканка Києва купила карабін на випадок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Тим часом, народний депутат Сергій Рахманін заявив, що українці мають готуватися до масштабної війни з Російською Федерацією, а не заспокоювати себе тим, що хтось домовиться та воюватиме замість нас.

У той же час скандальна акторка і телеведуча Сніжана Єгорова публічно висловила підтримку російському президенту Володимиру Путіну.