RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Що хотів сказати режисер? Мережі повеселило відео прориву до Росії "українських диверсантів"

21 лютого, у понеділок, у мережі з'явилось та почало ширитись відео нібито спроби прорива українських диверсантів на територію Росії.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на відео псевдо прорива.

Суперечність цього відео полягає в тому, що було заявлено про вторгнення з боку України двох БМП (бойова машина піхоти), а насправді на кадрах можна побачити БТР-80 (бронетранспортер).

Користувачі соціальних мереж гостро відреагували на подібні провокації з боку Росії. Люди висміюють "передсмертні конвульсії Кремля", а також дивуються "геніальною" роботою режисера цього фейкового відео: "Тарантіно вже не той".

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Користувачі вражені від абсурдності подібної провокації, адже не розуміють, який би був сенс "прориву кордону з РФ" всього лише одним танком. Та це не єдиний прояв безглуздості даної провокації. Люди пишуть, що ті, хто йде в наступ, точно не будуть змінати подібні відео.

Раніше "Апостроф" показував реакцію соціальних мереж на черговий фейк російської ФСБ про нібито обстріл українцями російського прикордонного пункту. Користувачі встигли зробити десятки мемів та фотожаб.