RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Ми їм – ковбаси та пиріжки, а вони дітей ґвалтують: "звільнена від бандерівців" українка розповіла про окупантів

Російські окупанти займаються мародерством, вбивствами та зґвалтуванням жінок, молодих дівчат та дітей на тимчасово окупованих територіях України – не стала винятком і Херсонська область.

Про це свідчать дані аудіоперехоплення телефонної розмови – запис опублікувала Служба безпеки України.

Жінка, уродженка села Тарасівка Запорізької області поговорила телефоном зі своїм родичем, який виявився бойовиком із т.зв. "ДНР" – він знаходиться на території Херсонської області. Зазначається, що ця жінка була під впливом російської пропаганди і вірила в міф про "російських визволителів", але побачивши, що насправді творять окупанти, вона змінила свої погляди.

"Приїжджай сюди і подивися! Я завжди вірила тобі! Вірила, як ти мені пояснював за бандерівців... я зненавиділа їх. А тепер кого мені ненавидіти?" - крізь сльози сказала жінка.

Крім того, вона заявила, що не знає, як уберегти своїх онучок від знущань з боку рашистів - дівчаткам 10 і 14 років, відповідно.

"Ми їм ковбаси та пиріжки, а вони залазять у хату, ґвалтують дітей, стріляють у ноги. Що мені робити? Вони ходять по селу, питають, де молоді дівчата та пропонують за них солярку", - ридає жінка.

Як повідомляв "Апостроф", російські окупанти продовжують "пробивати дно" - у Мережі з'явився запис розмови рашистів, де командир наказує стріляти по мирних українських громадянах.