RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Оксана Марченко звернулася до саудівського принца та стала героїнею мемов

Дружина затриманого нардепа від забороненої партії ОПЗЖ Медведчука Оксана Марченко звернулася до принца Саудівської Аравії з проханням посприяти обміну її чоловіка на двох британців, захоплених у Маріуполі.

Своє відеозвернення вона опублікувала в ютубі.

Марченко вкотре звертається до світових лідерів по допомогу, вигадуючи щоразу новий для себе образ. Вона з покритою головою англійською мовою просить спадкового принца Саудівської Аравії Мухаммеда ібн Салмана про сприяння в обміну Віктора Медведчука на двох громадянів Великої Британії, що потрапили в полон у Маріуполі.

Чергове звернення Оксани Марченко не залишилось поза увагою користувачів соцмереж. За кілька хвилин після публікації відео з'явились десятки мемів та фотожаб, у яких люди висміюють дружину одіозного нардепа та гадають, хто стане наступним адресантом її прохань та який образ для цього вона вигадає.

Нагадаємо, що главу проросійської партії ОПЗЖ та кума Путіна Віктора Медведчука затримала СБУ під час спроби втечі до РФ через Придністров'я. Тепер вирішується подальша доля зрадника України.

Раніше творці шоу "Холостячка" висміяли Оксану Марченко після затримання Медведчука. В офіційному Instagram-акаунті проєкту з'явився трейлер, у якому Марченка називають новою "Холостячкою".