RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Великдень 2022: де дивитися богослужіння онлайн

У неділю, 24 квітня, християни східного обряду відзначають Воскресіння Ісуса Христа. Російські окупанти готують провокації на Великдень і тому українців закликають утриматися від походу до храмів та приєднатися до богослужінь дистанційно.

У Telegram-каналі Міністерства культури та інформаційної політики України розповіли, де транслюватимуться святкові богослужіння.

Пряма трансляція нічного богослужіння Православної Церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору у Києві розпочнеться у суботу, 23 квітня, о 23:30 у національному марафоні єдиних новин та на телеканалі UA:Культура.

Пряма трансляція богослужіння Української Греко-Католицької Церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві проходитиме 24 квітня з 7:30 до 11:30 в ефірі національного марафону єдиних новин телеканал UA:Культура.

"Апостроф" розповідав, що російські окупаційні війська можуть у Великдень обстріляти храми у Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській та Харківській областях, перекладаючи відповідальність за ці терористичні акти на так звані "нацбатальйони".

Також ми розповідали, як освятити великодні страви вдома.