RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Укрпошта" випустить марку з літаком "Мрія": як вона виглядатиме

"Укрпошта" планує найближчим часом випустити марку під назвою "Українська мрія", яка буде присвячена літаку Ан-225 "Мрія".

Про це повідомляє пресслужба поштового оператора у соцмережі Facebook.

За основу візьмуть дитячий малюнок, який брав участь в одному з конкурсів ще до повномасштабної війни Росії проти України.

"Українська мрія" - це наша наступна поштова марка, яку ми плануємо видати незабаром. Цю ілюстрацію ще до війни намалювала одинадцятирічна Софія Кравчук із Волинської області для участі у конкурсі "Що для мене Україна?". Саме така дитина бачила нашу країну - яскравою та квітучою", - йдеться у публікації.



В "Укрпошті" наголошують, що Україна буде процвітаючою країною, навіть незважаючи на те, що окупантам вдалося зруйнувати найпотужніший у світі літак, проілюстрований Софією.

Нагадаємо, що за пророчу марку з малюнком військового корабля "Москва", який затонув через два дні після випуску тиражу, перепродали на аукціоні за 5 млн гривень - всі гроші підуть на допомогу ЗСУ.

Також ми писали, що державне підприємство "Антонов" не може озвучити конкретні терміни відновлення найбільшого у світі літака Ан-225 "Мрія", знищеного окупантами на аеродромі в Гостомелі.