RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У Польщі українцям пропонують безкоштовне навчання із працевлаштуванням: куди звертатися

З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну мільйони наших співвітчизників змушені були покинути рідні дома. Багато хто виїхав до Польщі, де є можливість працевлаштуватися.

Про те, що українцям у Польщі пропонують безкоштовне навчання із можливістю працевлаштування, пише "Пенсійний кур'єр".

Безкоштовно опанувати нову професію у Польщі українці можуть у сфері інтернет-маркетингу за програмою Google Skills of Tomorrow. Учасники програми отримують два місяці навчання та допомогу у подальшому працевлаштуванні.

Взяти участь у програмі можуть повнолітні громадяни України, які легально проживають у Польщі. Йдеться тих, хто не має трудового договору на невизначений термін, а також не працює в маркетинговому агентстві.

Які професії можна опанувати:

  • UX-дизайнер, що розробляє цифрові продукти і дбає про рівень задоволеності користувачів, а також про функціональність та зручність продукту;
  • аналітик даних, метою якого є збирання та обробка даних для організації, а також оцінка їх корисності;
  • спеціаліст з performance-маркетингу, який створює та впроваджує інноваційні рекламні кампанії.

Заняття будуть проводитись на онлайн-платформі протягом 8 тижнів – курс розрахований на 50 годин (щоденні уроки триватимуть близько 1,5 години кожен). Онлайн-заняття відбуватимуться з 16 травня по 11 липня у другій половині дня, але переглянути їх можна буде у будь-який зручний час.

Навчання абсолютно безкоштовно проводитимуть фахівці в галузі інтернет-маркетингу та професора Варшавської школи економіки (Szkoła Główna Handlowa). Після закінчення курсів його учасники отримають сертифікат та можливість пройти оплачуване стажування в одній із 1200 польських малих та середніх компаній. Набір будуть проводитись з 13 липня по 26 серпня. Стажування відбуватимуться з 1 вересня до 30 листопада.

Бажаючим пройти навчання до 13 травня потрібно заповнити анкету за посиланням. Відповідь на заявку прийде протягом 5 днів після її подання на вказану електронну пошту.

Раніше "Апостроф" розповідав про найпоширеніші фінансові помилки українців у Польщі .