RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Марки "Російський військовий корабель" з печаткою та автографом автора фрази продають за тисячі доларів: фото

12 квітня "Укрпошта" ввела в обіг поштові марки "Російський військовий корабель, йди на…!". Вона стала дуже популярною, і сьогодні на аукціонах окремі екземпляри продають за ціною за 120 тисяч доларів.

Лоти розміщені на аукціоні Violity.

Так, серію із чотирьох конвертів зі штампом спецгасіння, марка номіналу F, власник виставив на аукціон за початковою ціною 120 тисяч гривень (4078.80 доларів). За лотом слідкує 41 особа, але ставок ніхто не зробив.

Крім того, за 80 тисяч гривень (2719.20 доларів) продають марку "Російський військовий корабель, йди на…!" за підписом автора фрази – Романа Грибова.

Як писав "Апостроф", автор відомої фрази про "російський військовий корабель" Роман Грибов, більше місяця тому звільнений з російського полону, збирається повернутися до служби в морській піхоті. Воїн розповів про перші дні війни та будні у полоні рашистів.

До слова, через неймовірний ажіотаж після випуску пророчої марки із зображенням російського військового корабля, на "Укрпошті" вирішили випустити другу марку цієї серії – її можна буде купити вже найближчим часом.