RU  UA

Росіяни цього бояться: генерал зробив різку заяву щодо відповідей на обстріли

Україна веде війну занадто інтелігентно, тоді як треба наносити удари і по обʼєктах, розташованих на території росії. Ми не використовуємо військову хитрість, а ворог саме цього й боїться.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив генерал Збройних сил України, заступник секретаря РНБО у 2019−2020 роках Сергій Кривонос.

"Що стосується захоплення великих міст, можливо, цього і не треба робити. А от що стосується нанесення ударів по нафтосховищах, по електростанціях їхніх, підрив залізничних та автомобільних мостів на території російської федерації – це було б значно ефективніше. Я вже не кажу так: якщо вони захоплюють атомні станції, то таким самим чином ми могли б захоплювати атомні станції, які є не так далеко від українсько-російського кордону", - пояснив генерал.

За словами Кривоноса, Україна воює занадто шляхетно. Треба наносити більше ударів, адже ворог цього боїться.

"Ми чомусь намагаємося бути інтелігентними, коли нас бʼють по обличчю. Шановні, треба бити. Треба вести себе вдвічі зухваліше, вдвічі більше наносити ударів. Ворог цього боїться. На жаль, ми не використовуємо наш коефіцієнт і не використовуємо таке поняття, як військова хитрість, введення противника в оману. Ми намагаємося захищатися, загнані в кут. При цьому ми можемо вийти з цього кута і нанести хук справа й зліва безпосередньо в щелепу російської федерації. Росіяни цього бояться. Вони задоволені, що ми просто огризаємося. Занадто шляхетні", - наголосив Кривонос.