RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Не встиг на мультипредметний тест: як бути випускнику школи

Українським абітурієнтам дозволили зареєструватися на додаткову сесію спрощеного тестування. Йдеться про тих, кому не вдалося вчасно підтвердити участь у мультипредметному тесті.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Зазначається, що 7 червня був дедлайн підтвердження участі у спрощеному ЗНО, це була одна з ключових умов.

"Якщо вступник протягом основного періоду реєстрації сформував реєстраційну картку учасника ЗНО на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, однак до 7 червня з тих чи тих причин не зміг підтвердити своєї участі в НМТ, він зможе взяти участь у додатковій сесії тестування", – повідомили в УЦОЯО.

Для реєстрації у додатковій сесії потрібно:

  • упродовж 8-18 липня заповнити форму на своїй інформаційній сторінці у вкладці "Підтвердження участі в Національному мультипредметному тесті", там треба обрати країну, регіон, населений пункт, де є екзаменаційний центр;
  • 1-10 серпня необхідно зазначити остаточне місце проходження мультитесту;
  • до 12 серпня абітурієнт має отримати запрошення-перепустку, де будуть вказані місце й адреса проведення тесту;
  • 16-20 серпня відбудеться додаткова сесія.

"У разі відсутності даних для доступу до Інформаційної сторінки, абітурієнти можуть скористатись сервісом "Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022" і отримати логін і пароль", - кажуть в Центрі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві випускники однієї зі шкіл відмовилися від святкувань закінчення навчання у воєнний час та перерахували зібрані кошти українській армії.