RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

З Днем медика 2022! Гарні вітання у прозі

Кожну третю неділю червня в Україні святкують День медичного працівника. 2022 року свято випадає на 19 червня.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання з Днем медика у прозі.

Колеги, я вітаю нас із Днем медика! Бажаю злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я наших пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті кожного з вас. Колеги, будьте здорові, завжди рішучі та впевнені у своїх діях, вірні своїм принципам і невразливі!

***

Вітаю із Днем медичного працівника! Усім серцем бажаю здоров'я та міцних сил, оптимізму та невпинної роботи на благо суспільства. Нехай кожен день починається з гарної новини, із теплої посмішки. Бажаю успіхів та гордих перемог у справах медицини, а також удачі та достатку в особистому житті.

***

Вітаю із Днем медичного працівника! Немає на світі роботи важливіше, ніж допомагати людям, рятувати їхнє здоров'я та життя. Бажаю вам неважких буднів, добрих пацієнтів, спокою та гордості за свою працю. Нехай усі медики працюють під мирним небом, а вдома вас зустрічають рідні люди. Зі святом!

***

Вашої професії потребує кожен! А ви щодня боретесь за життя людей. Бажаємо завжди перемагати у цій нерівній боротьбі. Бажаємо, щоб самі пацієнти допомагали вам у цих битвах. Нехай у вас ніколи не виникає труднощів у постановці діагнозу і у виборі найвірнішої зброї, навіть проти найгірших болячок. Успіхів вам у щоденній битві, наші дорогі медики!

***

Чудову медсестру вітаю з Днем медика! Бажаю залишатися милим ангелом в білому халаті та асом крапельниць, уколів і пігулок. Також бажаю менше втоми, більше енергії, менше розчарувань і більше вдалих днів. Будь найщасливішою жінкою і доброю медсестрою!

***

З Днем медика, наш лікар Айболить! Нехай ваші здібності і яскравий талант допомагають лікувати дітей без болю. Нехай ваша фантазія буде безмежною. Нехай від одного дотику гояться збиті коліна і лікті. Здоров'я вам, сил, удачі та добробуту!

***

З Днем медика, чудовий стоматолог! Бажаю справжнього щастя без протезів, бажаю, щоб тобі все в житті було на смак і по зубах. Ну а, якщо серйозно – заможних тобі клієнтів, прибуткової роботи, відмінної погоди за вікном і вірною удачі в будь-яких справах!

***

Вітаю з Днем медика людину, в руках якої здоров'я всієї прекрасної статі. Що можна побажати гінекологу? Бажаю не втомлюватися від одноманітності, постійно рухатися вперед до нових перемог і завжди перетворювати свої маленькі мрії в грандіозні феєричні події. Здоров'я, терпіння, гарного настрою та взаємного кохання!

***

Вітаю з Днем медика! Бути хірургом – справа непроста, але ти завжди на висоті! Бажаю, щоб жодного разу не здригнулася рука, щоб ні краплі не було сумнівів в тому, що ти майстер своєї справи та з будь-якими труднощами обов'язково впораєшся. Я бажаю тобі не втрачати професіоналізму і рішучості, бажаю домагатися поставлених цілей і визнання свого таланту. Удачі на операціях, успіхів у трудових буднях і яскравих емоцій щастя в кожному дні календаря!

***

Сердечно вітаю з днем медика! Нехай приходять лікувати тільки простуду. Приємних моментів і частіше премій від начальства! Щасливого, довгого життя бажаю і слави, як у Гіппократа! Бажаю ворогові джгут на шию, а другу – завжди першу допомогу, бажаю працювати без ниття пацієнтів і життя без каверз долі. Здрастуй, живи, люби, мрій, лікуй, зціляй!

***

З Днем медика! Бажаю кожен день проживати та мріяти так, ніби приймаєш чарівний еліксир сили, розуму, краси та молодості! І нехай у твоєму житті буде вето на хвороби та всілякі негаразди!

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українці, які постраждали від повномасштабної російсько-української війни, зможуть отримати професійну допомогу від соцпрацівників, юристів та медиків зі складу мобільних бригад.