RU  UA

Армія шаманів не допомогла: мольфарка розповіла, як зірвали "бліцкриг" Путіна під Києвом

Президент Росії Володимир Путін користується послугами численних екстрасенсів та шаманів, які в тому числі намагаються допомогти йому досягти цілей у війні в Україні. Однак усі вони виявилися безсилими і тиран не зміг взяти Київ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі.

Вона пояснила, що війна не лише на фронті, а й у магічному вимірі.

"Тобто в астральному плані також відбуваються якісь певні бої, якісь битви, битви тих самих екстрасенсів, яких не видно. Деякі екстрасенси вибувають з гри, на їхнє місце потрібні сильніші", - каже мольфарка.

За її словами, Путін збільшує свою так звану "армію екстрасенсів": він поповнює її новими, особливо коли його плани - наприклад взяти Київ за чотири дні - провалюються.

"Тобто все, що він запланував, все, що йому його екстрасенси, його маги передбачили, воно не збулося. Йому заважають, і він це чудово розуміє, тому у нього є свій магічний фронт, на якому він бореться за допомогою своїх екстрасенсів" , – розповіла Магдалена Мочіовскі.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя - мольфарка Магдалена Мочіовскі.