RU  UA

Вибухи на Херсонщині викликали паніку у окупантів: вже запрацювали "підвали для своїх"

Ворог, не дивлячись на відсутність постачання, намагається атакувати. Але наша авіація нанесла потужні удари по польовим складам та командним центрам росіян, у яких наростають панічні настрої. Раніше українська артилерія відпрацювала по тилам і складам окупантів на лівобережжі.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, підкресливши, що знищення ресурсів окупантів було досить результативним.

За його словами, росіяни продовжують перекидати озброєння на правобережжя, ближче до лінії фронту, та продовжують будувати плавучу переправу з барж, накриваючи їх плитами, роблячи таку собі "плавучу дорогу" під Антонівським мостом. Але, зазначив депутат, як тільки росіяни щось відремонтовують, ЗСУ одразу "вітають" це потужним точним ударом.

Пособник Володимира Сальдо Ігор Телегін випадково підірвався на міні, проте шкода, що потужності вибухового пристрою не вистачило, щоб його остаточно ліквідувати. "Сподіваємось, що наступного разу шансів у нього буде менше. Але і Сальдо щось стало ще гірше. Є інформація про погіршення його стану", - повідомив Сергій Хлань.

Проте більш цікавою, зазначив він, є інша інформація. Окупанти вже почали будувати підвали "для своїх". Паніка у ворожих силах величезна. "Тобто для тих, хто намагається дезертувати, а це вже масове явище на Херсонщині, вони відловлюють і кидають на підвали", - наголосив депутат Херсонської облради.

Росіяни проводять психологічні атаки, не дозволяють спілкуватися з близькими, відбирають засоби зв’язку, ізолюють та переконують, що солдати мусять воювати. Але ті, виходячи з підвалів, все рівно тікають, додав Сергій Хлань.

Нагадаємо, на Херсонському напрямку Володимир Путін опинився в ситуації, яку називають цугцвангом, коли будь-який наступний крок тільки погіршить ситуацію.