RU  UA

Росія вдавиться Україною: американський військовий назвав головні промахи Путіна

Росія відчайдушно шукає зброю серед союзників – Північної Кореї, Ірану та інших країн. Втім, це не допоможе путіну у війні проти України, оскільки росія почала жувати більше, ніж може проковтнути.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив військовий оглядач, капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах.

"Я не думаю, що ти можеш сподіватися на таких союзників як Північна Корея, як Іран, як Сирія, як Хезболла чи ще хтось. Ви знаєте, навіть на таких союзників не можна сподіватися, як Сполучені Штати чи Європа. Завжди треба сподіватися тільки на самого себе. Росія почала жувати більше, ніж вона може проковтнути. Не може вона проковтнути Україну, не може пережувати її. Тому вони вдавляться нею, вони й давляться", - пояснив Табах.

За словами військового, путін розраховував на підтримку серед населення, боягузтво керівництва країни та української армії.

"Він сподівався на багато речей. Він сподівався, що російськомовне населення його прийматиме тут як рідного, що президент тут боягуз і клоун, що він одразу втече в Америку, коли йому тільки запропонували. А тепер цей мем по всьому світу ходить, що "мені не потрібне таксі, мені потрібні снаряди". Він сподівався, що українська армія боягузлива і маленька, корумпована. Знаєте, кожен судить по собі. Він судив, мабуть, за своїми можливостями. Вони просто хотіли взяти масою, а масою теж потім не вийшло", – резюмував Табах.