RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Як позбавитися від стійкого запаху цигарок в авто: 7 простих порад

Неприємний запах у салоні авто може сильно псувати життя, тому водії прагнуть позбутися "аромату" бензину і тютюнового диму.

Про те, як "вигнати" з салону автомобіля запах цигарок, розповідає Wonder how to.

Кава. Відкриті невеликі баночки з меленою кавою потрібно розмістити в салоні авто і він наповниться приємним ароматом, що бадьорить. Запах цигарок зникне за кілька годин.

Оцет. Хорошим нейтралізатором запаху є звичайний оцет. Його потрібно налити в будь-яку ємність та залишити на ніч у салоні машини. Він скоротить чи взагалі прибере неприємні "аромати".

Кориця. За допомогою цієї пряності, ви не тільки приберете із салону "амбре" тютюну, але й наповните теплим запахом Різдва. Для цього потрібно опустити корицю (паличку або мелену) у чашку кип'яченої води та поставити її в салоні до остигання, залишивши вікна відчиненими.

Читайте також: Коли треба міняти шини на зимові і в яких випадках виписують штраф

Шкірка цитрусових. Дуже добрим природним ароматизатором повітря є цедра цитрусових. Вона вбирає запах диму та поширює свіжий аромат. Шкірку лимонів, апельсинів, грейпфрутів потрібно розкласти на авто.

Деревне вугілля. Цей спосіб підійде для тих, хто хоче не просто замаскувати, а прибрати запах цигарок. Для цього відкриту упаковку з вугіллям з дерева потрібно залишити в салоні на ніч. Він поглине неприємні запахи.

Газети. Поглинають неприємні аромати й зім'яті газети. Їх у достатній кількості потрібно залишити у салоні машини на ніч. Для відчутного ефекту процедуру потрібно повторювати кілька разів.

Наповнювач для котячого туалету. Він добре вбирає неприємні "аромати", гранули потрібно насипати в широку ємність і розмістити в салоні. Цей спосіб також допоможе запобігти запотіванню скла.

Раніше "Апостроф" розповідав, як доглядати салон автомобіля в холодну пору року.