RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бабине літо у жовтні: яка температура очікується у найближчі 10 днів

Зараз в Україні продовжується бабине літо: сонячна й маловітряна погода, тепле повітря. Синоптики прогнозують, що воно затримається ще щонайменше на тиждень, однак не в усіх регіонах.

Про прогноз погоди на найближчі 10 днів повідомили в МЕТА.

Неділя, 9 жовтня

На більшості територій України денна температура повітря коливатиметься від +14 до +20 градусів. Опади не прогнозуються, а вітер буде помірним. Найтепліша погода спостерігатиметься в Херсонській і Миколаївській областях.

Читайте також: Коли в Україні закінчиться бабине літо і прийдуть люті морози: прогноз синоптиків

Понеділок, 10 жовтня

Стовпчик термометра вночі показуватиме від +4 на заході й півночі до +10 на півдні й сході. Опади прогнозуються місцями в східних і північних регіонах. Вітер помірний.

Вівторок, 11 жовтня

Нічна температура коливатиметься від +3 на півночі й заході України до +9 у південних і східних регіонах. Удень повітря прогріється до +11+17 градусів. Дощ, імовірно, піде місцями на півдні й сході країни.

Середа, 12 жовтня

Середня нічна температура в Україні встановиться на рівні +7 градусів, тоді як денна близько +16 градусів, однак у Чернівецькій та Івано-Франківській областях вдень стовпчик термометра не покаже вище +11 градусів. Дощі очікуються на південно-східній частині України.

Четвер, 13 жовтня

Уночі від +4 на заході до +11 на півдні, а вдень від +8 до +17 градусів. Опади малоймовірні, вітер помірний на всій території України.

П'ятниця, 14 жовтня

Вночі стовпчик термометра опуститься до +5 у західних і північних регіонах, а в східних і в південних утримається на позначці +7+9 градусів. Вдень сонце прогріє повітря до +12+16 градусів. Короткочасні опади можуть бути в частині центральних, східних і західних областей.

Субота, 15 жовтня

Нічна температура залишається без змін: від +4 до +9 градусів. Удень прогнозується від +11 до +17 градусів. Короткочасні дощі спостерігатимуться на різних територіях країни. Вітер помірний, без рвучких поривів.

Неділя, 16 жовтня

Бабине літо помітно втрачає владу: хоч нічні температури залишаються незмінними, але вдень у більшості регіонів стовпчики термометра показуватимуть +10+13 градусів. Імовірність опадів зафіксована в Луцьку, Сумах, Рівному, Полтаві, Чернігові, Луганську, Львові, Запоріжжю, Донецьку, Дніпрі й Харкові.

Понеділок, 17 жовтня

На початку нового тижня тепло знову повернеться: вночі від +11 до +13 на всій території країни, а вдень від +15 до +21 градуса. Найбільша імовірність опадів у Луцьку. Вітер помірний.

Вівторок, 18 жовтня

Ідентичний з понеділком температурний режим спостерігатиметься 18 жовтня, у вівторок. Цього дня, імовірно, пройде дощ у Дніпрі, Запоріжжі, Сімферополі й Чернівцях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, якою буде погода взимку в Україні.