RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Краса - справа тонка: 7 жіночих експериментів із зовнішністю, які відштовхують багатьох чоловіків

Мода диктує свої правила, і багато дівчат слыдують їм, роблячи губи пухлішими, брови ширші, а волосся яскравіше - проте такі перетворення не завжди подобаються чоловікам.

Що в жіночій зовнішності відштовхує чоловіків розповідає "Апостроф".

Занадто пухкі губи

Якщо тонкі та невиразні губи доставляють її володарці дискомфорту, можливо, є сенс записатися до косметолога, щоб трохи їх збільшити. Однак, як і в усьому іншому, слід знати міру, оскільки перекачані "пельменчики" мало кому сподобаються.

Читайте також: Пластичні хірурги розповіли, через які процедури Мадонна змінилася до невпізнання

Яскравий колір волосся

Деякі дівчата йдуть на поводу у моди та експериментують з різноманітними відтінками волосся, проте багатьох хлопців така краса не тільки не приваблює, але може навіть відштовхнути.

Дуже білі зуби

Гігієна і своєчасне лікування зубів повинні стати звичками кожної людини, проте іноді в гонитві за голлівудською усмішкою дівчата переборщують і настільки відбілюють зуби, що вони набувають неприродного відтінку, стаючи надто білими.

Широкі брови

Мода на брови змінювалася протягом останніх ста років – вони були тонкими, "трагічно" вигнутими, природними та трохи неохайними. Зараз мода на широкі брови – багатьом чоловікам така тенценція не дуже подобається, і вони називають такі брови "брежневськими".

Надмірна доглянутість

Також, не всім подобається надмірна доглянутість жінок, оскільки чоловіки хочуть бачити поряд із собою живу партнерку, а не порцелянову ляльку. Крім того, деякі бояться, що жінка витрачатиме на догляд за собою занадто багато грошей, що представники сильної стати вважають марною тратою.

Яскравий і зухвалий макіяж

Як і з пухкими губами, макіяж повинен бути в міру і відповідати ситуації. Так, на свято буде доречно нафарбуватись яскраво, в той час як на кожен день підійде легкий непомітний макіяж.

Нарощене волосся та вії

Іноді нарощені вії та волосся здешевлюють зовнішній вигляд жінки, крім того, багато чоловіків люблять природну красу.

Раніше ми писали, які п'ять жіночих зачісок, що вийшли з моди у 2022 році.