RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Три шари одягу, які допоможуть вам зігрітися взимку: як не змерзнути

Взимку особливу увагу варто приділяти не лише тому, чи стильний образ, а ще й зважати на його комфортність. Однак ці поняття не взаємовиключні. Не змерзнути в холодну пору року допоможе модна багатошаровість.

Про те, як правильно одягатися взимку, розповіли в Telegraf.

Багатошарові образи вже кілька сезонів поспіль залишаються в тренді, адже поєднують у собі і стиль, і практичність. Аби створити їх, потрібно почати з найтоншого шару й додавати щільніші.

Читайте також: Топ-7 ознак поганого смаку в одязі, які варто змінити

Три шари одягу, у яких ви не змерзнете взимку:

  • Базовий

Перший шар, який щільно прилягатиме до тіла, має бути із шовку, поліестеру або іншого матеріалу, який може відводити піт від шкіри. Зараз особливо популярна термобілизна. Натомість у жодному разі не варто використовувати матеріал, що вбирає вологу, не дозволяючи їй випаровуватися.

  • Середній

Середній шар - це ізолятор. Він повинен зберігати тепло вашого тіла. Його роль можуть виконати светри, толстовки, фліс тощо. Слід зауважити, що при наднизьких температурах проміжним шаром можуть стати навіть пуховики.

  • Зовнішній

Головне завдання зовнішнього шару - це захист від вітру й дощу. Наприклад, мембранні куртки, штани або ці ж речі, зроблені із поліестерової тканини.

Загалом у прохолодну погоду слід носити одяг з бавовни, шерсті або ворсистих тканин.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як виглядають наймодніші жіночі дублянки 2022 року.