RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Як ворожити на Хелловін: на кохання, майбутнє і виконання бажань

Відзначаючи Хелловін у ніч з 31 жовтня на 1 листопада, українці активно займаються ворожінням та питають у долі, на що треба чекати в майбутньому.

"Апостроф" з нагоди свята розповідає, як правильно ворожити на кохання, майбутнє та виконання бажань.

Хелловін 2022 - як ворожити на кохання

Якщо ви вирішили ризикнути - необхідно зняти натільний хрест, розв'язати всі зав'язки і пояски, розпустити волосся і дістати з них шпильки.

Читайте також: Геловін 2022: що можна і не можна робити на свято 31 жовтня

Ворожіння "Дзеркало, яблуко, свічка"

У темній кімнаті необхідно поставити дзеркало, запалиим біля нього свічку і взяти яблуко. Повільно відкушуйте по шматочку, невідривно дивлячись у дзеркало. Рано чи пізно у дзеркалі з'явиться відображення чоловіка, з яким ви можете одружитися у майбутньому. Скільки шматочків яблука ви проковтнули – стільки років чекати на доленосну зустріч. Якщо яблуко з'їдено, а наречений не з'явився, доведеться чекати наступного року. Якщо свічка раптово гасне - в кімнаті є нечисть, тому треба негайно припинити ворожіння.

Ворожіння "Яблучна шкірка"

Цим методом користувалися ще панянки у старій Англії. Берете яблуко, думаєте про коханого та обережно зрізаєте з нього шкірку. Якщо шкірка зрізана однією стрічкою - ваші стосунки будуть рівними, без сварок та негараздів. Якщо очищення є купкою невеликих шкурок - спільне життя буде насичене дрібними неприємностями.

Ворожіння "Солена вода"

Перед сном треба випити дуже солоної води, примовляючи "Вода мене палить, а спрага сушить – милий прийде, вогонь загасить!". Уві сні той, хто стане майбутнім чоловіком, подасть води, аби ви мали змогу вгамувати спрагу.

Ворожіння "Каштани та вогонь"

Сядьте біля каміна або багаття, затиснувши в лівій руці два каштани. Подивіться у вогонь, думаючи про кохану людину, та пошепки скажіть наступну фразу: "Вогонь, зв'яжи, вода, не розлий". І киньте у вогонь каштани. Якщо вони впадуть поряд – весілля буде незабаром. Якщо розкотяться далеко - вам доведеться розійтися зі своєю другою половинкою.

Ворожіння "Віщий сон"

Потрібна шпилька та любовна записка від шанувальника. Листівку треба склати навпіл, скріпити шпилькою і покласти під подушку. Вночі вам насниться пророчий сон про ваше майбутнє. Якщо насниться дорогоцінне каміння, дорогі прикраси, скло та чиста вода - коханий вас щиро любить.

Якщо ж побачите уві сні квіти, дерева, полум'я, бурю чи зливу - чоловік вас обманює. Якщо уві сні хлопець усміхнений і привітно розмовляє з вами - він лицемірний. Вранці не дивлячись витягніть листівку: якщо вколитесь шпилькою - кидай чоловіка, нічого у вас не вийде.

Ворожіння "Ловля долі"

Це ворожіння підходить для групи дівчат. У глибоку і широку ємність налийте води та киньте кілька яблук різного розміру та виду. Кожна з дівчин повинна спробувати витягнути зубами яблуко без допомоги рук. Витягне велике та красиве – чоловік буде видним та багатим. Витягне дрібне та червиве – від чоловіка нічого хорошого чекати не доведеться.

Хелловін 2022 - як ворожити на майбутнє та виконання бажань

Ворожіння "Вогнище та камінь"

Увечері компанія людей розпалює багаття і кожен підбирає собі камінь, та викладає його біля вогнища. Важливо запам'ятати, як і де лежить твій камінь. Багаття згасало, всі розходяться по хатах спати. Вранці треба прийти та подивитись на каміння. Якщо чийсь камінь зрушив - людина скоро занедужає. Якщо ж камінь зовсім зник - це попередження про швидку смерть.

Ворожіння "Доля та картопляна Матінка"

Ворожіння для веселої компанії. У каструлю з готовим картопляним пюре покладіть ключ, монету, кільце, ґудзик, черепашку і щось у формі серця. "Пюре" перемішайте і погасіть світло. Гучно скажіть: "Картопляна Матінко, відкрий на (імена) долю!" У темряві кожен витягує за допомогою вилки один предмет. А далі всі визначають свою долю: кільце – швидкий шлюб, монета – багатство, ключ – успіх у справах, черепашка – подорожі, ґудзик – самотність, а предмет у формі серця – закоханість.

Ворожіння "Яблуко скаже"

Загадайте бажання і розріжте яблуко ножем навпіл. Якщо хоч одне насіння було пошкоджене = на шляху до бажаного стоятимуть труднощі. Якщо пошкодилося багато насіння - проблеми будуть серйозні. Якщо ж насіння залишилося цілим – бажання обов'язково здійсниться.

Раніше ми публікували гороскоп на Хелловін для усіх знаків Зодіаку.