Класичний вінегрет - проста та корисна страва, яку може приготувати навіть дитина. Але деякі поради здатні перетворити його на справжній кулінарний шедевр.
"Апостроф" ділиться порадами з приготування овочів, які дозволять зробити цю страву неймовірно смачною.
Читайте також: Як приготувати смачний та вітамінний вінегрет: простий рецепт 15-хвилинка
Кожен овоч у вінегреті має свої "капризи", тому потрібно обов'язково дотримуватись правил варіння кожного інгредієнта.
Буряк
Головний компонент вінегрету – це, звичайно ж, буряк. Його потрібно варити найдовше, приблизно сорок хвилин. Якщо ж ви маєте справу з досить великим коренеплодом, то доведеться почекати приблизно 60 хвилин.
Картопля
Картоплю у мундирі в середньому потрібно відварювати двадцять хвилин. Якщо у вас велика картопля, потрібно почекати на п'ять хвилин довше. Якщо ви хочете заощадити час, потрібно нарізати картоплю кубиками і відправити масу в окріп, в такому разі овочі будуть готові приблизно за десять хвилин.
Морква
Тривалість варіння залежить від розміру вибраної моркви. Якщо ви вибрали велику, її доведеться варити до 25 хвилин. Середнього розміру коренеплід потрібно варити 15-20 хвилин.
Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як харчуватися смачно, але економно.